Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل مجتمع صنایع لاستیک یزد در آستانه عرضه سهام این شرکت از تکمیل و بهره‌برداری طرح توسعه صنایع لاستیک یزد تا پایان سال خبرداد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از فرابورس ایران، مدیرعامل مجتمع صنایع لاستیک یزد در هفتاد و پنجمین نشست خبری «یک دیدار، یک عرضه» با بیان اینکه این مجتمع در سال 1364 در پاسخ به نیاز تامین تایرهای خودروهای سواری و موتور سیکلت در شهر یزد در زیرمجموعه شرکت سرمایه‌گذاری گروه صنعتی رازی تاسیس شد، افزود: خط تولید تایر و تیوب دوچرخه و موتور سیکلت با بهره‌گیری از تکنولوژی آی‌آرسی ژاپن و همچنین تولید تایر و تیوب تایرهای بایاس سواری و وانتی به کمک تکنولوژی داخلی در سال 1376 افتتاح شد تا بتواند دریچه تازه‌ای را در این صنعت بگشاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسکندر ستوده گام بعدی این شرکت پس از افتتاح خط تولیدی را اصلاح و بهینه‌سازی محصولات با استفاده از جدیدترین تکنولوژی‌های روز دنیا عنوان کرد که در نتیجه آن ظرفیت تولید این شرکت به 38 هزار تن محصول در سال رسید.

ستوده همچنین از شروع طرح توسعه این شرکت برای افزایش تولید خبر داد و گفت: این طرح تا پایان سال تکمیل و به مرحله بهره‌برداری می‌رسد که آثار مالی خود را بر صورت‌های مالی شرکت در سال 1400 نشان می‌دهد.

او، ترکیب سهامداران عمده پیزد را مجتمع صنعتی آرتاویل تایر با بیش از ۶۱ درصد، شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) با ۳۶ درصد و آستان قدس رضوی با بیش از ۲ درصد از سهام این شرکت معرفی کرد.

ستوده در ادامه افزود: در حال حاضر بالای ۹۲۰۰ حلقه تایر رادیال وانت و سواری به جز تایرهای دوچرخه و... به بازار کشور عرضه می‌کنیم و همچنین تولید رادیال‌های سیمی تحت لیسانس و امتیاز وردشتاین هلند از جمله دستاوردهای این شرکت است.

مدیرعامل مجتمع صنایع لاستیک یزد در بخش دیگری از این نشست در مورد وضعیت عملیاتی این شرکت، گفت: درآمدهای عملیاتی شرکت در سال 97 بیش از 4 هزار میلیارد ریال بوده که این رقم در صورت‌های مالی حسابرسی‌نشده سال 98 به بیش از 7 هزار میلیارد ریال رسیده است.

یزد تایر صادرکننده ممتاز کشور

ستوده در مورد محصولات جدید یزد تایر با اشاره به اینکه تایرهای ون رادیال جدیدترین محصول این شرکت است، توضیح داد: در سال 1392 تایرهای رادیال سیمی جدیدی به بازار عرضه شدند که قابلیت تحمل سرعت 240 کیلومتر در ساعت را دارند؛ این تایرها که پیش از این در کشور تولید نمی‌شدند و از کشورهای دیگر وارد می‌شدند، در خودروهای ساخت داخل مانند مگان و مزدا استفاده می‌شوند.

مدیرعامل مجتمع صنایع لاستیک یزد در ادامه اعلام کرد که حدود ۴۰ درصد از تولیدات تایر یزد به خودروسازان تعلق می‌گیرد و مابقی آن نیز در اختیار ۲۰۰ نماینده آن در سراسر کشور قرار می‌گیرد که به بازار مصرفی هدایت می‌شود.

به گفته او پیش از ممنوعیت صادرات کالا، تولیدات این شرکت به کشورهای دیگر نیز صادر می‌شد و کارنامه درخشان صادرات تایر یزد باعث شده بود در سال 1396 به عنوان صادرکننده نمونه کشور انتخاب شود.

ترکیب سهامداری پیزد، راز موفقیت آن است

در ادامه این نشست خبری، جلال امانی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه صنعتی رازی، با بیان اینکه ترکیب سهامداری شرکت پیزد یکی از عوامل موفقیت آن است، گفت: مجتمع آرتاویل تایر به عنوان سهامدار عمده تایر یزد، قطب بزرگ تولید تایر در کشور است که حضورش در ترکیب سهامداری این شرکت وزنه سنگینی برای آن محسوب می‌شود و شرکت تاپیکو نیز برای اهالی بازار شناخته شده است؛ این دو به عنوان سهامداران عمده کمک کردند تا شرکت صنایع لاستیک یزد از یک شرکت کوچک با تولید ۱۶ هزار تن به ظرفیت بالغ بر ۳۸ هزار تن برسد.

امانی با تشریح قابلیت‌ها و توانمندی‌های مجتمع صنایع لاستیک یزد، گفت: این مجموعه با بیش از 260 نمایندگی فروش در سراسر کشور و توزیع مویرگی محصولات تولیدی، در اختیار داشتن بازار مناسب داخلی و خارجی و اخذ تکنولوژی از شرکت آی‌آر‌سی ژاپن برای محصولات دوچرخه‌ای و موتوری، نام خود را به عنوان دومین شرکت تولیدکننده تایر در سراسر کشور به ثبت رسانده است.

شرکت مجتمع صنایع لاستیک یزد با نماد پیزد پس از احراز کلیه شرایط در فهرست نمادهای فرابورس ایران درج و آماده عرضه اولیه شد.

 زمان عرضه آن چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت‌ماه و دامنه قیمت نیز 40 هزار و 100 تا 40 هزار و 350 ریال در نظر گرفته شده، حداکثر تعداد برای هر کد معاملاتی ۵۰ سهم و حداکثر نقدینگی مورد نیاز نیز دو میلیون و 20 هزار ریال است.

نشست خبری ویژه این شرکت امروز در آستانه عرضه 10 درصد از سهام شرکت مجتمع صنایع تایر یزد به دلیل شیوع ویروس کرونا به صورت آنلاین از طریق درگاه‌های فرابورس ایران برگزار شد تا ضمن بررسی وضعیت این شرکت، خبرنگاران بتوانند پرسش‌های خود را از طریق شبکه‌های اجتماعی مطرح کنند.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: یزد نشست خبری موتور سیکلت توسعه تایر یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۱۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: دو خوشه‌ پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت، در استان ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی مهدی‌پور _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: شکل‌گیری خوشه‌های صنعتی اهمیت زیادی دارد و با ایجاد این خوشه‌های صنعتی چندین واحد صنعتی راکد نیز به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: دو خوشه پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری (تأمین و ساخت و تعمیر) به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت در استان ایجاد شد، با ایجاد این دو خوشه صنعتی دو قرارداد به مبالغ یک میلیون یورو و ۴۶۰ میلیارد ریال با صنایع بزرگ استان در راستای تولید و تأمین تجهیزات مورد نیاز آن‌ها منعقد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خاطرنشان کرد: افزایش گردش مالی، توسعه قراردادهای قبلی، سفارش‌گیری از صنایع بزرگ و جلوگیری از خروج سفارش‌ها در استان از مزیت‌های راه‌اندازی این خوشه‌ها است، همچنین راه‌اندازی این خوشه‌ها و شناسایی ظرفیت‌های فنی موجود در استان باید جلب رضایت شرکت‌های بزرگ صنعتی را به همراه داشته است.

مهدی‌پور با اشاره به نقش و جایگاه صنایع کوچک و متوسط، اضافه کرد: این صنایع عامل اصلی رشد و توسعه کارآفرینی و نوآوری است که در رفع بیکاری و محرومیت بسیار اثرگذار است و فرصت‌های جدیدی را برای جذب سرمایه گذار ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه استفاده از خوشه‌های صنعتی در توسعه صنایع کوچک و متوسط یکی از روش‌های مؤثر و کارآمد است، ادامه داد: یک خوشه موفق می‌تواند نیرویی جهت‌دهنده تلقی شود که توسعه یک حوزه صنعتی خاص یا یک اقتصاد منطقه‌ای را در بهترین شکل ممکن به وجود آورد.

کد خبر 748739

دیگر خبرها

  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • جشن تکمیل خطوط یک تا هفت پایان سال برگزار می‌شود
  • جشن تکمیل خطوط هفت‌گانه مترو تا پایان سال جاری
  • ظرفیت آرامستان گرگان تکمیل است/ گورستان جدید سال آینده بهره‌برداری می‌شود
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره برداری می رسد؛ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد/ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • قیمت گذاری دستوری، باعث افزایش قیمت لاستیک می‌شود
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم